Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Förberedd

Friday, April 30, 2010

Förberedd

Morgonen har jag spenderat med att förbereda helgens storstädning. På så vis kan jag inte ballar ur, för nu ser det ut här hemma må jag lova. Jag har dragit ur sängkläder och slängt dom och allt annat tvättbart i lyan på golvet. Byrålådornas innehåll ligger uppslängt på sängen för sortering och kassering. Hallen är rensad på bröte och golvet är redo att dammsugas (så fort jag får bort tvätten det vill säga). Känner mig duktig och effektiv. Hoppas nu bara jag har energi när jag kommer hem... annars blir det jobbigt att sitta i denna röra hela kvällen haha.

Ojdå... insåg just att det är valborg... nån mer som planerar spendera valborg som jag tro? haha. Ser ut att bli härligt väder i helgen... det ska utnyttjas också med härliga promenader och löpturer såklart!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: