Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Baseballs LIVE

Sunday, April 18, 2010

The Baseballs LIVE

Söndag den 18 April är det dags. The BaseballsBuddy Holly bar. Fram med stålkammen och hårvaxet! Det är 2010 och rockabilly är tillbaka, och det med besked!

Tyska The Baseballs anser inte att gränser mellan nytt och gammalt och pop och rockabilly är något annat än utmaningar. Med sina tolkningar av hitlåtar från bland andra Katy Perry, Robbie Williams, Rihanna, Leona Lewis och Roxette, har The Baseballs snabbt svingat sig raka vägen upp på svenska albumlistan, där de tre veckor i rad stoltserade med en första plats!

Albumet ”Strike” har nu sålt platina och bevisar att The Baseballs har kommit för att stanna!

Förköp finns på Ticnet: http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=STH21453BHB04181
Förvarande SLUTSÅLT

Vafan!!! Hur har jag kunnat missa detta??? och nu är det slutsålt! Fy, så dumt. I.o.f.s har jag ingen att gå med och dessutom jobbar jag ju i morgon, vilket skulle ta ner rolighetsfaktorn extremt, men ändå. DARN!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: