Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: ToppLöp

Sunday, April 18, 2010

ToppLöp

Nu börjar solen gå i moln... tur jag hann ut innan och fick ta del av lite av solens strålar. Det var faktiskt riktigt varmt och sommarskönt i solen idag.

Va konstigt det är. Det verkar aldrig gå att förutse hur ett träningspass kommer gå. I fredags när jag skulle intervallspringa runt holmen var jag jättepepp och kände mig pigg, men så fort jag började insåg jag att det var klippt. Idag däremot kändes det inte alls bra när jag gav mig ut. Jag väntade alldeles för länge för det första och började bli riktigt hungrig (springer ju alltid innan frukost), jag hade ont i foten och kände mig ganska energilös, men när jag väl kom igång gick det hur bra som helst. Weird!
På vägen tillbaka sprang jag till Ekershallen och handlade melon som jag huxflux blev sugen på. Rea på Galia! Perfekt! Det är SÅ skönt att handla tidigt på morgonen. Affären är helt tom och stressfri. Sedan joggade jag vidare in på Meddo för att sola, men där tog turen slut. Fler än jag hade tydligen haft den idén och alla solarier var tomma.

Jaja, jag tog mig hem och käkade frulle istället och får väl gå tillbaka senare. Idag ska jag dela upp Stacias Sunday Spa i omgångar och jag börjar redan nu med hårfärgning kombinerat med lite städning av lyan.

Nästa pryl som ska inhandlas till mitt hemmagym. 169 kronor på Gymgrossisten.com

Image and video hosting by TinyPic

No comments: