Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Anders behöver solbrillor

Friday, April 16, 2010

Anders behöver solbrillor


Engla och Pernillas mördare Anders Eklund ska ut på sin första fyra timmar långa "lufthålspermission" (undrar varför det heter så). Det är nästan exakt två år sedan Anders hade ihjäl Engla och tio sedan Pernilla. Dock bara ett och ett halvt sedan han fick sin dom. Ändå släpps han alltså nu ut på egen hand. Är detta verkligen rätt?

Jag tror inte den här mannen är någon fara för allmänheten. Han är nog inte typen som skulle ge sig på att mörda nån mer när han är ute. Vad jag grundar det på vet jag inte, men jag bara får för mig det. Dock tycker jag det är fruktansvärt fel att han efter så kort tid belönas med permission. Oavsett om han skött sig fläckfritt sedan han åkte in bakom lås och bom tycker jag inte han förtjänar det... inte ens med permissioner med övervakare som han tydligen redan haft. Jag hade önskat se en motivering till permissionerna, men kan inte hitta någon sådan. Och jag har svårt att se vad det skulle kunna finnas för motivering till att låta en dömd dubbelmördare gå lös för att shoppa ett och ett halvt år efter fälld dom. Vansinne är vad det är.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: