Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The Royal Curse

Wednesday, April 14, 2010

The Royal Curse

Fyfan för att vara kunglig. Tänk att födas in i en familj där du ofrivilligt tvingas stå i rampljuset i resten av ditt liv. Stackars Madeleine outas nu av sin egen mamma i pressen. Enligt drottningen ska paret Madeleine och Jonas skjuta upp sitt bröllop och enligt tidningarna ha en kris, något som drottningen inte yttrar sig om. Även om det inte var så drottning Silvia menade, måste hon väl efter alla år som celeb inse att det är så det kommer skrivas. Säg att den stackars prinsessan verkligen har en kris i sitt förhållande... då måste det ju vara fruktansvärt jobbigt det står i varenda tidning i Sverige. Å andra sidan kan krisen vara något helt påhittat av media, men det lär ju vara prick lika jobbigt det. Samtidigt trycks in hur härligt och underbart det är med storasysters bröllop. Kronprinsessan krisar minsann inte, utan gör allting rätt.

Igår ska riksdagen ha debatterat sjukförsäkringen. Jag har ännu inte lyckats hitta någon info om vad som sas. Detta är såklart vad sossarna sitt truimfkort och jag ser spänt fram emot att höra vad de har att komma med istället. Hittills har vi ju bara fått höra hur fel de tycker alliansens försäkring är och vad som är deras vision... jag vill veta hur.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: