Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mediadrevet i vild debatt

Monday, April 12, 2010

Mediadrevet i vild debatt

Jag hade visst inte ställt om alarmtiden efter strömavbrottet natten mot fredag, vilket resulterade i att jag klockan 00.00 klev upp ur sängen och trodde det var dax att gå upp. Då ringde nämligen klockan. Jag insåg dock ganska snart mitt misstag och kunde lägga mig igen. Jag verkar ändå vara tillbaka i mitt gamla vanliga vad gäller tiden. Jag somnade innan 22.00 och vaknade 4.35. Ja, jisses, tänk att det inte ska finnas nåt mellanting.

Igår publicerades en artikel med rubriken "Littorin kräver ensam vårnad". I artikeln kan man läsa hur Littorin tidigare inte haft tid med sina barn, men nu vill ha ensam vårdnad av dom då hans f.d fru är brottsling. Detta orsakade tumult i bloggsfären minsann. Folk är vansinniga, men inte på Littorin... eller hans f.d fru heller för den delen. Nä, de är förbannade på mediadrevet. Att Littorins privatliv inte respekteras. Jag förvånas över detta. Det känns lite som om bloggarna på Bloggportalen läst varandras inlägg och gått samma bana, för inte har väl så många brytt sig om att respektera politikers privatliv förr? Nu startas alltså ett alldeles eget drev... bloggdrevet. Det blir bloggarna mot media. Lite intressant faktiskt. Men sen kan man också göra som Anna Sjödins sambo Thomas Hartman. Har väljer att attackera media i frågan... i media. Och jag måste hålla med honom. Vem brydde sig om mediadrevet när det gällde Anna Sjödin? För handlar det ju inte om att ta sida... de som skriver ställer sig inte för eller emot Littorin, de skriker om att det skrivs om hans situation, men hur var det med Anna? Pajkastning deslux.

Spännande att se vart detta leder om det leder nånstans. För vart ska det leda? Det är ju dessa artiklar som får flest läsare. Det är en kamp mellan pengar och etik såklart och jag tror pengarna vinner.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Mary X Jensen said...

Hallå där. På min blogg har det alltid funnits utrymme för att försvara den som är utsatt för drev av olika slag. Oavsett vilket parti de tillhör. Så det är nog inte så att det går att dra alla bloggare över en kam ;-)

Hannastacia said...

Nä, jag vart mest chockad över att så många vart upprörda över just detta med Littorin. Det händer ju dagligen och bloggarna är ju faktiskt en stor del i drevet efter som de (liksom jag) skriver om och länkar till artikeln.