Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Red nails

Thursday, April 29, 2010

Red nails

Dcet är verkligen inte bara håret som växer som ogräs på mig, utan även naglarna. Och man kan ju tycka det vore bra, men jag jobbar ju på ett jobb där man inte ska ha långa naglar så jag får hela tiden klippa av dom.

När jag växte upp var jag nagelbitare och det sägs ju att före detta nagelbitare har starkare naglar som växer snabbare och kanske stämmer det. Jag vet faktiskt inte hur det kom sig att jag slutade bita på naglarna, men helt plötsligt gjorde jag det bara. Och de är sällan de går av eller flikar sig, vilket är riktigt konstigt med tanke på att jag håller på mycket i vatten och sånt på jobbet.


En annan tråkig sak med mitt jobb är ju att jag aldrig får ha nagellack. Jag älskar ju röda naglar! Jag passar på att måla dom på helgerna, men det är inte så kul att smeta på fredag kväll och ta bort det igen på söndagen. Rött nagellack har ju dessutom förmågan att lämna spår, så nagelbanden blir så där lagom tjusigt halvrosa.

Nä, jag måste byta jobb. Jag vill ha ett jobb där jag får ha röda naglar och en chans att använda alla de kläder jag köper på mig som bara hänger i garderoben tills jag inte tycker de är snygga längre. Skulle jag ha loppis skulle jag tjäna en förmögenhet, för större delen av garderobsinnehållet är aldrig använt eller endast någon gång.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: