Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: USA får gärna kolla igenom min HellComp

Tuesday, April 20, 2010

USA får gärna kolla igenom min HellComp


.. för jag har inte ett skit spännande i den. Bara lite bilder, några sketna program och internet. Det viktiga och det jag vill ha kvar för alltid har jag på min fine portabla Western Digital. Men inte heller där finns nåt direkt spännande för USAs tullar att finna.

Vad är folk så rädda för? För folk verkar rädda. INTEGRITET! Integritet har blivit ett slagord som växer sig starkare och starkare för varje dag. Och visst görs intrång på integriteten, men folk glömmer varför myndigheterna vill rucka på den. Folk verkar på fullaste allvar tro att det kommer sitta snuskgubbar och spana in de kvinnliga passagerarnas schyssta lökar i x-ray på flygplatserna. Det handlar ju om din säkerhet, pucko! inte om nån jäkla porrfilminspelning. Hela 89,5 % av drygt 22 000 röstande i artikeln säger att det inte är ok, men jag slår mitt sätter en miljard USD på att många tryckt på NEJ-knappen innan de tänkt efter. "ännu ett sätt att kränka och dra in på integriteten, fy bövulen för myndigheterna".

USA är rädda
och faktiskt tycker jag de har fog för det. Må hända de har sig själva att skylla, men nu är det som det är och för att rädda sina medborgare från ytterligare massmord i form av terrordåd vidtar de säkerhetsåtgärder. Kanske de inkräktar på din person, men den dag de tar fast den där självmordbombaren som skulle haft sätet brevid ditt på planet tror jag du skulle vara tacksam.

Sen är det ju de där med effektivitet... och jag tycker de är ganska bra på det, med tanke på den mängd människor som passerar. När du anländer till USA bör du inte ha bråttom. Har du stått i kö förr är det ingenting mot vad du får göra för att komma in i världens mäktigaste land. Fingeravtryck och fotografering på varenda jäkla en... detta och en miljon frågor om ditt syfte med inresan. Jobbigt och drygt, men jag står gärna där... de får gärna kika på mig naken med om det skulle krävas. Datorn... be my guest. Denna procedur får dem att känna sig lite tryggare och finns terroristen ibland de som står runt mig i kön är chansen större att de får fast den. Annat är det här... Svensson som terrorist... bara att gå igenom. Ingen ställer frågor eller bryr sig ett skit förutom om du råkat handla lite för mycket sprit.

Nä, kolla ni min dator. Och har ni nåt att dölja... lämna den för bövulen hemma!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Hitler var en av dem, här kommer fler brutala ledare, http://lista.se/listor/5-brutala-ledare-1123/