Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Svåra beslut

Friday, April 16, 2010

Svåra beslut

Veckan har verkligen gått med ilfart. Vad är det som gör detta? Attvissa veckor sniglar sig fram och vissa går så fort att man inte fattar vad som hände? Ja, jag ska inte klaga för idag är det ju fredag. Risken är väl bara att helgen går lika fort och vips är det måndag.

Jag råkade zappa in på Tv4 i går och insåg att det var en dokumentär och "Octomom" Nadya Suleman... 14-barnsmamman jag skrivit om vfd flera olika tillfällen. Eftersom jag fastnat i Criminal Minds redan kunde jag inte fortsätta kolla, men denna ska jag lätt se i helgen. Nadya är en kvinna som förbluffar mig så. Nu är jag varken psykolog eller psykiatriker (thank god), men hennes beteende skulle för mig falla inom ramarna för en psykisk diagnos. Hennes totala oförmåga att se hur världen tycker hennes val är konstigt och rent ut sagt vansinnigt.


Jag har som vanligt svårt att bestämma mig. Eftersom vi ska åka till mormor imon, vill jag passa på att träna idag. Dessutom brukar alltid fredgasträningen gå riktigt bra. Har antagligen med humöret att göra. Men nu kan jag inte bestämma mig såklart. Ska jag ta med grejer för löpning? gym? eller inte alls och köra hemma? Vilka svåra val jämt!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Linda said...

Fattar inte hur man orkar med så många barn...8 spädbarn. Jag som tycker att det är jobbigt med ett...

Hannastacia said...

Ja, jag fattar inte alls... jag har ju inget och orkar knappt hahah