Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Igår

Saturday, April 24, 2010

Igår

Ojdå... vi lyckades visst somna i soffan. Vaknade nu stel som en pinne... inte skönt.

Igår efter jobbet åkte tog jag alltså HellSaab South. Mötte upp Bäjb, Potty och Catja på A6 och efter inte allt för lång tid hade vi gjort det omöjliga och hittat presenter till både Släggan och Evelina och Marie. Fyra små hjärnor blir en stor om man slår som samman.

Vägen ner var ett helvete... i alla fall från Mjölby till Jönköping. Trafikverket som det heter nu (Banverket och Vägverket ihop) hade bestämt sig att bygga om hela vägen... fast i etapper. 100 meter körning och sen avsmalnande väg och kö... jag var dock ändå framme innan de andra, så det kan inte ha orsakat några större förseningar... men irriterande var det. Dessutom verkar varenda lastbil bestämt sig för att ge sig ut denna helgen.

Som vanligt lyssnade jag på radion på vägen ner och som vanligt fick jag massor med funderingar jag tänkte ta upp i bloggen, men jag kommer aldrig ihåg en enda. Kanske kommer nåt tillbaka, men det vanliga är att de inte gör det. Skulle nog ta och använda inspelningsfunktionen på mobilen och göra notes till mig själv.

Solen skiner
denna morgon och det ser ut att kunna bli en riktigt skön löprunda runy Osudden... och ikväll blire fest!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: