Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Av ett tomt huvud får kroppen lida

Thursday, April 15, 2010

Av ett tomt huvud får kroppen lida

Jag har legat i ett hett bad med Type O negative i bakgrunden på väldigt hög musik ett tag nu och jag har väldigt svårt att smälta att Peter Steele är död, men nu tror jag att jag har lugnat mig lite efter chocken.

Jag börjar bli hungrig för första gången idag. Gårdagens frossande har verkligen plågat mig idag. Jag har haft så ont i magen att jag knappt kunnat stå rakt och bara tanken på mat har gjort mig illamående. Jag fick i min knäckebröd vid 8.30 och sen lite kyckling och sallad till lunch, men det var inte det minsta gott och jag åt bara för att kunna orka jobba. Fy, hoppas jag aldrig får för mig att dra i mig så där igen. Nu ska jag äta nånting väldigt lättsmält (soppa tror jag det blir) och i minimal mängd och hoppas jag är tillbaka till mig själv i morgon.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: