Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Metallsvenskan 2010

Wednesday, April 28, 2010

Metallsvenskan 2010

Jag känner att det är lite av en plikt att göra reklam för Metallsvenskan som går av stapeln lördagen den 8 maj här i stan.


Lördagen den 8 Maj 2010 är det så dags igen för en ny drabbning
mellan några av Sveriges största och hetaste band blandat med en och annan media/bransch personlighet.
Redan nu står det klart att spelare från bl.a. In Flames, Millencollin, Mustasch, Candlemass, Evergrey, Hardcore Superstars, Children of Bodom, Close-Up Mag, Sweden Rock Mag, Amorphis, Bullet, Sabaton och Witchcraft kommer att medverka. Dessutom kommer Orvar Säfström
och Marika Eriksson återigen vara på plats för att guida publiken.

Avslutningen på Conventum Arena kommer garanterat att få det att skaka i marken, då amerikanska. Twisted Sister och svenska storheterna Sabaton samt Raised Fist ställer upp på scenen.

Själv kommer jag vara bortrest den helgen, men alla som är i stan eller i närheten tycker jag absolut ska gå dit och heja på sitt favoritlag, samt njuta av fin musik.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: