Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Effekter av Monas politik

Thursday, April 29, 2010

Effekter av Monas politik

Idag hade jag en intressant diskussion om det här med höjda bensinskatter med en lastbilschaffis. Han berättade att svenska lastbilar faktiskt släpper ut bara hälften av vad de gjorde för bara 4 år sedan. Vi ligger väldigt bra till jämfört med stora delar av världen. Vad som dock händer när skatterna går upp är att företagen anlitar speditionsfirmor från billigare länder så som Polen och andra östländer och dessa bilar är inte alls miljövänliga. Så slutsatsen av detta är ju att ju mer skatten för bensin och diesel höjs, desto mer kommer vi förstöra miljön. Dessutom tar det jobben från våra svenska lastbilschaufförer. Sug på den du Mona.


En annan vinkel på det hela är ju den som faktiskt Reinfeldt nu tar upp: Detta hänger överhuvudtaget inte ihop med hur Mona Sahlin har beskrivit sina ambitioner för Sverige. Var det någon som hörde att hon skulle höja skatten särskilt tungt för låginkomsttagare, pensionärer, företagare? För det är det hon har föreslagit, säger han.

Och nu kommer också smällen för idiotin: hela 15% säger redan att frågan kan få dom att byta block.



Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

det är ju konstigt att du beklagade dig så över Mona, när ALLIANSREGERINGEN under DE TVÅ SENASTE mandatperioderna (vilken den ena inte ens nått halvägs än) höjt SAMMA skatter med 1,70 :- lite drygt, att jämföra med de rödgrönas 49 öre, och trots att de LOVADE att INTE höja dessa skatter.


så, in your FACE, och sluta lita på dina borgerliga lögnaktiga vänner. ALLA vid sina sinnens fulla bruk VET att de LJUGER om ALLT, tror man på vad de säger så är man mentalt sjuk och i STORT behov av psykvård