Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag vill aldrig mer se mat!

Wednesday, September 30, 2009

Jag vill aldrig mer se mat!

Jag är fortfarande proppmätt. Vill aldrig se mat igen. Blir nyponsoppa till frukost, soppa till lunch och soppa till kvällen. Förhoppningsvis hjälper det för att återgå till det normala. Jag trodde faktiskt inte jag var kapabel att äta som jag gjorde igår, men maggen har visst större kapacitet än jag trodde. Vill dock aldrig göra om det. Måste glömma det nu för jag blir förskräckt bara jag tänker på det.

Gårdagen var så lyckad på jobbet att jag faktiskt ser fram emot att gå till jobbet idag. Vet inte varför den var så bra, men vissa dagar känner man sig ju bara så där nöjd med vad man åstadkommer. Chansen att det blir likadant idag igen är väl minimal, men jag går i alla fall in i den med en positiv inställning.

No comments: