Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Örebro kampsportsförening hjälper polisen

Saturday, September 26, 2009

Örebro kampsportsförening hjälper polisen

På kort tid har två våldtäktsförsök ägt rum på norr i Örebro, där även ÖKSF har sina lokaler (där jag förövrigt tränade förr i världen... i gymmet, inte kampssport). Nu tar de initiativ för att hjälpa polisen ta fast dom och såklart förhindra fler försök.


Kampsporterna ska patrullera var sin helg på norr med 10-12 medlemmar uppdelade i fyra grupper.
- Det blir boxare en helg, thaiboxare en helg, ju jutsuare en helg, säger Christer Andersson.
Kampsportarna, klädda i svarta träningsoveraller, ska kommunicera via walkie talkie och ha med cyklar i varje grupp så de kan rycka ut snabbare.

Otroligt bra idé! Sätt dit asen nu!

4 comments:

Andy said...

Det är bra att man vill hjälpa till i samhället. Har själv varit aktiv att ställa upp. Men jag är inte så säker på att det här är så bra att Örebro Kampsportsförening hjälper till. Vad har du för polisiär utbildning? Jag tycker att det här är Polisens uppgift att få folk trygga. Snart kanske vi har ett rättslöst samhälle där vi medborgare tar lagen i egna händer. Ja nu skall några Kampsportare jaga väldtäktsmän i Örebro hmm rena Cirkusen det här..

Hannastacia said...

Vad JAG har för polisiär utbildning? Ingen alls, men det har jag aldrig heller påstått.

Kampsportarna ska ju inte va ute och slå ner våldtäktmännen... de ska patrullera... så som föräldrar patrullerar och letar fulla ungdomar eller andra ideella föreningar är på stan och förhindrar slagsmål. Om inte annat kanske det känns lite tryckare för folk att vara ute... polisen lyckas ju inge vidare med det tyvärr.

Christian said...

Andy menar vad har man för polisiär utbildning när man är en kampsportare, einstein :D.

Hannastacia said...

Ja, det förstod jag med, ärkenöt :) Tyckte bara det såg lite roligt ut att det stod du.