Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Läkare i fotboja

Monday, September 28, 2009

Läkare i fotboja

En sjukhusanställd läkare som är dömd till fängelse för misshandel av sin sambo får fortsätta jobba med fotboja.

Läkaren har dömts i både tingsrätt och hovrätt för ofredande och sex fall av misshandel av sin sambo. Straffet i hovrätten blev sex månaders fängelse, skriver Nerikes Allehanda.


Mannen har sökt och fått tillstånd att avtjäna sitt straff med fotboja. Arbetsgivaren Universitetssjukhuset Örebro, USÖ, låter honom arbeta under strafftiden. Villkoren är att han inte gör sig skyldig till nya förseelser och att han går i terapi.


– Vi beslutade att ge honom en chans, men det betyder absolut inte att vi försvarar hans handlingar. Det är allvarliga brott det rör sig om, säger Jan Olsson, sjukhusdirektör för USÖ, till Nerikes Allehanda.


Det här är första gången som en läkare på sjukhuset får arbeta med fotboja. Den berörda klinikchefen ser inga problem med upplägget.


– Fotbojan är ingenting som patienterna kommer att se. Läkaren arbetar ju med byxor på sig, säger chefen till Nerikes Allehanda.


Det är ju helt och hållet fruktansvärt att han inte åker in i finkan på stört! Är han dömd till fängelse, så är han väl!?! Som man kan läsa är misshandeln ingen engångsföreteelse utan har hänt 6 gånger!!! som de

vet. Självklart är det fler än så.

Visst, han blir inte sämre läkare för att han dunkar sin sambo gul och blå, men inte skulle jag vilja bli undersökt/behandlad av en sån, för vem vet vad mer han är kapabel till. Är det verkligen rätt att patienterna inte får veta? Jag tycker faktiskt inte det. Sjukhusdirektör Jan Olsson, som jag tidigare tyckte verka va en bra prick, verkar tycka det är ok, så länge det inte syns... sopa under mattan alltså? Låt svinet gå med bojan utanpå de vita byxorna och sen kan han må.

Teorierna om vem det kan vara är såklart många och jag kan bara anta hur många rykten som som satt rekordfart runt husen idag. Jag har såklart mina egna misstankar, mot en som varit i samma blåsväder förr. Jag hoppas verkligen hela sjukhuset får reda på vem han är, så han kan gå där och skämmas. Då skulle han nog önska han satt i den mörkaste fängelsehåla i stället för att ha sitt fina vristband.

No comments: