Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Norton måste dö!

Saturday, September 12, 2009

Norton måste dö!

Nu ska jag berätta historien om när Hanna skulle formatera datorn. Allt var frid och fröjd tills Norton antivirus börja ge sig fan på att det skulle aktiveras på datorn. Har det med i burken sen köp, men har inte använt det (eftersom det är stort, suger och slöar ner datorn... dessutom slutar det hela tiden att fungera). Trots att jag upprepade gånger tryckte nej nej nej, satte det fart att installera sig ändå och innan jag visste ordet av var det omöjligt att komma ut på internet. Raderade allt jag kunde hitta som hade med skitprogrammet att göra, avaktiverade allt som hade med säkerhet att göra, men ICKE hjälpte det.

"Ansluten med bra signalstyrka" dock "Fel vid sidhämtning" om och om igen.

Monstret på bilden har inget koppling till inlägget. Han är helt enkelt bara söt.

Ringde BBB i ett desperat försök att slippa formatera igen. De tycks ha fått förhållningsregler att inte hjälpa till med nåt längre utan bara hänvisa till Bredbandsexperten som ju är deras betaltjänst.

Så jag la ner och formaterad om skiten igen. Nu funkar det, men vem vet hur länge. Jag har tagit hem Your Uninstaller med förhoppningen om att det ska kunna radera minnet ur datorn att Norton nånsin existerat. Tänker dock vänta lite med att köra det, eftersom jag vill inte orkar formatera om en gån till om det skiter sig.

Just ja... nu heter min dator Hell-Comp :D Beauty!

No comments: