Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: To be or not to be Sugababes

Tuesday, September 22, 2009

To be or not to be Sugababes

Ett band startar med tre medlemmar. Nr 1 byts ut ganska kvick (typ efter första skivan). Sen byts Nr 1 ut igen. Efter detta är det Nr 2 som får foten. Den enda av originalbandet som återstår är Nr 3. Nu har nyaste Nr 1 och Nr 2 den andra sparkat Nr 3.

Nr 3

Är det inte lite skumt hur två relativt nya medlemmar kan ge den enda kvarvarande originalmedlemmen kicken? Har inte hon lite mer att säga till om än de andra? Och är det verkligen rätt att kalla bandet vid samma namn då? Enligt mig ÄR ju Keisha Sugababes eftersom de andra faktiskt gått med i hennes band och vill de inte vet av henne längre kan de väl gå vidare och bilda ett nytt band, men att rida på den våg hon varit med och skapat låter ju helknäppt.

Ärligt talat skiter jag fullständigt i Sugababes och vem som är med. Bara såg notisen och tyckte det var lite skumt.

No comments: