Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Weird Weather

Tuesday, September 29, 2009

Weird Weather

... tror det kallas höst.

Igår morse när jag vaknade spöregnade... det verkligen öste ner. Nån timme senare när jag traskade till jobbet hade det slutat och ytterligare nån halvtimme senare när solen gick upp var himlen klarblå.

Igår kväll ca en halvtimme efter jag gick och la mig började det dundra i fönstren och sen i hela huset. Klev upp och kollade ute och det var inte långt ifrån att träden utanför låg platt längs backen av den hårda vinden. Efter en halvtimma till tystade det och det vart i princip vindstilla.

Vaknade i morse av att jag frös s jag skakade. Klev upp och det är bara 3 grader ute!!! Vinter! Vad väntar härnäst. Skulle inte bli förvånad om det snöade innan dagen är slut. Jag är i alla fall otroligt glad att jag fick för mig att leta fram höstjackan redan igår.

No comments: