Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Längtar efter en ren dator

Thursday, September 10, 2009

Längtar efter en ren dator

Imon är det fredag och jag har en helg av datapyssel framför mig. Jag har under kvällen roat mig med att kopiera över innehåll från datorn till min externa hårddisk, för att kunna ta tag i formateringen imon. Det är hög tid. Idag dök återigen igen DNA-tavlan upp på skärmen jag trodde hoppet var ute. Känns bråttom. Hoppas bara det nu verkligen funkar att fixa detta med att tycka f11 och lyckas utan skiva. Ja, vi får la se.

Jag känner för att göra nåt annorlunda i helgen, men jag vet inte vad. Helst av allt skulle jag vilja packa ryggan med varm choklad och äggsmörgås och ge mig ut på vandring i skog och mark, men det kommer ju inte hända så det är lika bra att lägga ner. Jag kan ju inte gå själv för då skulle ni aldrig se eller höra av mig mer och ingen kommer följa med tyvärr. Prova mina nya skor ska jag definitivt i alla fall. Nån som har några tips på vad man kan göra, feel free to share!

Nä, gott folk, nu ska jag läsa det senaste om hur Gynning tycker man ska käka bantningpiller, innan jag pallrar mig till sängen för lite Criminal Minds.

No comments: