Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ovisshet

Wednesday, September 16, 2009

Ovisshet

I morgon är det del 2 av medarbetarutbildningen. Eftersom detta är en av de få utbildningar som faktiskt varit riktigt bra och rolig, har jag sett fram emot dagen. Men... chefen kom och berättade för mig att det finns en liten risk att jag inte får gå. En ansökan om extra narkoslag har gått i genom och det behövs därför mer personal på operation, vilket medför brist på ESWL-enheten. Ett kvickt beslut av högsta chefen sa att: då får Hanna skippa utbildningen och gå dit... och så var det inte mer med det.

Nu är det ju dock så här att vår närmsta chef är den som tjatat på oss att gå utbildningen och därför la hon manken till. Till sist gick kirurgen med att låna ut en personal (inte mer än rätt så mycket som vi ställer upp för dom)... men blir nån sjuk personal sjuk på kirurgen, måste jag rycka in.

Detta innebär att jag i nuläget inte vet ett skit. Det är ju inte direkt ovanligt att någon blir sjuk, speciellt inte nu när alla tycks vara mer eller mindre förkylda. Om jag får gå utbildning eller måste skjuta sten kommer jag alltså inte få veta fören imorgon bitti precis innan det är dax att gå. Detta gillar vi INTE!


Till en roligare sak. Minns ni att vi fick hemläxa? Vi skulle ställa frågor till våra kollegor. Här är dom med svar:

Hur ser du på mig som arbetskamrat? (frågan ställs till någon i den egna arbetsgruppen)

Jag frågade undersköterskan Susanne och fick svaret:
En glad, pigg och allert tjej. Lätt att arbeta med, aldrig omöjlig.


Vad tänker du om mig som medarbetare? (Frågan ställs till någon inom kliniken utanför den direkta arbetsgruppen)

Jag frågade sekreterare Kirsi och fick svaret:
Trevlig tjej. Aldrig omöjlig att be om hjälp av. Verkar stå ut med min "konstigheter" och problem. Lätt att sammarbeta med.

Vi fick ju aldrig veta vad vi skulle ha frågorna till eller varför vi skulle ställa dom, men svaren gjorde mig glad i alla fall. Meningen är väl att vi ska göra nåt utav det i mon. Kan tänka mig att det har något med hur man tar kritik, oavsett positiv eller negativ. Tycker nog många gånger positiv kritik kan vara svårare än negativ. Spännande... om jag nu får gå :(

1 comment:

CiBag said...

Jag ska hålla tummarna för dig imon att du får gå på rolig utbildning :) Då blir d säkert bra ;)