Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Diagnos: Muskelinflammation

Sunday, September 20, 2009

Diagnos: Muskelinflammation

Minns ni att jag pratat om att jag haft ont i infraspinatus musklen. Det började för två veckor sedan och har sedan dess känts av mer eller mindre. På senare tid har det oftare varit mer än mindre.

Jag har försökt ta det lugnt med träning som just belastar denna muskel, men nu känner jag av den oavsett vad jag gör och det smärtan ökar bara av att jag exempelvis springer. Det gör överjävligt ont att börja huvudet framåt och det är ganska hårt bak på axeln. Jämför jag sidorna är den högra rejält mycket större. Blir lite skraj, för en inflammerad muskel som inte läker kan ju orsaka kroniska problem som jag inte vill ha. Det är ju dessutom höger sida och trots att det gör ont är det ju svårt att inte använda armen för mycket.

Hittills har jag inte behandlat på nåt sätt, men nu tror jag det är dax för mig att testa Fyra Ess Liniment från Skillingarydssalvan AB.

Skillingarydssalvan ska ju va så himla bra enligt alla smålänningar, så likaväl som att smörja med Tigerbalsam eller NSAID, kan jag väl testa detta. Funkar det inte är det stora kortisonsputan som åker in i ryggen/axeln på mig för detta börjar bli bra jobbigt.

2 comments:

Hidalgo said...

Håll oss uppdaterade hur det går, för jag måste åtgärda min underarm med inflammation också på nåt vis.

Hannastacia said...

Det ska jag göra. Hittills har jag smort med Orudis utan effekt. Fick lite lätt massage igår och det hjälpte tillfälligt. Nu är det samma igen. To be continued...