Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kylan visar sitt fula anlete

Thursday, September 17, 2009

Kylan visar sitt fula anlete

Ännu en dag till ända. Veckan har gått sjukt snabbt och nu är det bara fredag kvar till helg. Vi fick lite roliga besked av chefen igår att vårt hårda slit börjar visa sig lite på väntelistan. I augusti månad tog vi emot bra mycket fler patienter än nånsin och äntligen ger det lite resultat. Frågan är bara hur länge det håller. Att slita som vi gör nu är inte hållbart i längden. Men men, det känns urbra att se att vi gör nån nytta.

Vintern är på intågande. Ok, kanske inte riktig, men fasen va kallt det varit idag. För första gången hade jag kofta och jacka på mig även hem från jobbet och frös ändå. Imon blir det nog vantar. Börjar känna av torrheten på händerna med, så snart är de väl lika såriga och spruckna som de alltid blir så fort det blir kallt. Tur jag har min Hamp Hand Protector. I år ska jag köpa mig en liten tub också att ha i handväskan/ryggan, så jag kan smörja jämt. Tack, Cillan, att du introducerade mig. Hampacremen, från Bodyshop, är det absolut enda jag provat som överhuvud taget hjälp nånting. Ett stort problem när man jobbar som jag gör är ju att jag hela tiden tvättar av krämen och det känns ganska lönlöst att ens smörja, men denna sjunker in i huden supersnabbt och blir inte så där jobbigt kladdig som jag hatar.

Nu ska jag slänga mig handlöst i sängen och kika på Criminal Minds. Hoj!

1 comment:

Loo said...

För all del guma. Varsågod. Body shop rules på alla sätt å vis :)