Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kööörsvart

Monday, September 28, 2009

Kööörsvart

Jag tror min datorn försöker berätta nåt för mig och jag tror att det är att den är redo att lämna in.

Sedan jag formaterade har jag inte brytt mig om att ställa om så mycket inställningar, vilket innebär att datorn stänger av sig i energisparläge när den inte använts på en stund.

idag när jag kom hem från jobbet och touchade musen för att den skulle starta förblev den svart. Lamporna tändes, men inte skärmen. Startade om den på strömbrytaren 5 gånger men med samma resultat. PANIK panik panik. Nästan så jag drog på mig ytterkläderna på en gång och begav mig till närmsta elektronikaffär för att köpa en ny. Men sen tryckte jag f8, för att försöka starta i felsäkert läge och vips så gick en igång normalt.

Weird as hell.

Så den är alltså igång... funkar precis som vanligt... just nu. Frågan är bara hur länge. Nu vet jag i alla fall vad jag önskar mig i 30års-present. New computer please.

Denna HP TX2-1200 verkar vara det senaste inom Pavillion Notebookserien och den står nu högs upp på önskelistan. Hoppas jag HÖRS!?!


No comments: