Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: HELVETE!

Saturday, September 12, 2009

HELVETE!


Det är väl självklart att det inte skulle va så smidigt som att formatera och att det funka sen :@. Plötsligt igår kväll kom jag inte ut på nätet (trots att anslutning med utmärkt signalstyrka finns). Efter genomgång av hela jävla datorn och samtal med BBB ger jag upp och formaterar igen. Att jag har en dator till gör är inte till nån som helst hjälp för den har passande nog bestämt sig för att inte gå igång över huvudtaget. Håll tummarna gott folk att det funkar efter formatering nr 2 för annars åker datorn genom rutan på mina icke öppningsbara fönster. Argh, jag kokar av ilska!

5 comments:

Eva said...

Vi hade oxå problem med att få igång det trådlösa nätverket igår. Men dom sa inget om det på BBB asså?? Vi gav upp och tog sladden till slut.

Hannastacia said...

BBB suger!

Eva said...

Ja, det blir ComHem efter flytten!

Hannastacia said...

ComHem hade jag innan och de var inte mycket bättre de tyvärr.

Eva said...

Jag har märkt att det beror på var man bor nånstans. Här har BBB funkat skitbra, i Malmö funkade ComHem bäst. I nästa hus kan inte BBB leverera den hastigheten jag vill ha, så det får bli ComHem, som dessutom blir billigare för en högre hastighet, än med BBB's lägre.