Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Roligt på jobbet

Monday, September 28, 2009

Roligt på jobbet

Haft en otroligt rolig dag på jobbet. Även om jag ofta trivs på jobbet, är det inte ofta man verkligen kan säga att man haft kul. Som sagt tidigare "vikarierar" jag för en kollega på avdelningen måndag och tisdag. Alltså gör jag mitt gamla jobb.

Fick gå ut lite soft idag med att vara "på golvet" dvs inte ha huvudansvaret för någon grupp utan sköta omvårdnaden med undersköterskan. Man glömmer rutiner otroligt fort märkte jag, men det kommer tillbaka fort. Dessutom är det mycket som är ändrat sedan jag gick som avdelningssköterska. Jag passade på att hjälpa Johan så mycket som möjligt med blodprover och förberedelser för op. Roligt roligt!

I mon ska jag "ha pärmarna" på röd sida. Inte min favvosida, men ändock. Kan inte tänka annat än att det blir ännu roligare än idag.

No comments: