Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Virus-bar

Saturday, September 19, 2009

Virus-bar

Trots att jag inte är mycket (inte alls faktiskt) inblandad i Örebros uteliv nu för tiden, måste jag slå ett slag för Virus-bar som har Grand Opening ikväll. Jag tycker det är fantastiskt att folk inte ger upp trots att alla våra älskade rockhak fått slå igen. Trots att det finns ett stort och starkt klientel är staden hela tiden på väg mot musikalisk undergång, men tack vare eldsjälar som Janne och Kimmo blir det inte nu i alla fall... heller.


Ett ställe som gör anspråk på genuin rock. Allt från maträtter, dryck, inredning, personal till musik genomsyras av rock.

Stora som små, nationella som internationella artister gästar med jämna mellanrum den nybyggda livescenen en trappa ner. En tight lokal där närheten till bandet är total.

Är man bara sugen på en öl, känna på atmosfären eller hänga vid baren och lyssna på kvällens DJ så är det den sköna bardelen på gatuplan som gäller. Där serveras gästen bl.a. på spännande utvalda ölsorter från amerikanska microbryggerier. Självklart finns det också en ”top notch” drinkmeny och dessutom presenteras varje vecka en ny utsökt variant på vår egna Virusburgare.

Virus är en perfekt upplevelse för alla som älskar rock i synnerhet och musik i allmänhet.

Vi arbetar för att gästen skall trivas och må bra, varje kväll, varje gång!

Rek. Ålder 23

Varmt välkommen till oss på Virus!
Niklas, Kimmo och Janne.

1 comment:

Loo said...

Grymt! :)