Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sweet Sunday monin

Sunday, September 13, 2009

Sweet Sunday monin

Jag fullkomligt älskar helgmornar. Den perfekta helgmorgonen börjar med att jag vaknar runt 7.00, dricker två koppas kaffe framför datorn och Dr.Phil i lugn och ro. Sen ut i friska luften runt 8.00. Inte en kotte ute förutom nån trött hundrastare i myskläder. Sen hem och äta god helgfrukost. Idag blire nog gröt och kokt ägg. Mums.

Datorn funkar problemfritt so far. Om jag nu bara kunde få bort Norton skulle jag känna mig lite mer trygg. Lustigt att ett virusprogram, som är till för att skydda din dator, är det som orsakar trubbel. Your Uninstaller-programmet var inte till mycket nytta eftersom jag inte ens fick det att funka över huvudtaget. Försöker återigen med en vanlig avinstallation, men det är ju dömt att misslyckas.

Idag ska jag hänka med mor till IKEA för att köpa en matta till hennes vardagsrum. Eftersom jag gjorde matlådor igår behöver jag inte tänka på det idag. Tvätta gjorde jag igår och städa gjorde jag i fredags. Nice, inga måsten alls i dag.

9 comments:

Eva said...

Men hur kan Norton ligga kvar efter att du FORMATERAT disken lixom?? Det låter ju helt galet. Inte ens Vista ligger ju kvar då.

Hannastacia said...

Det ligger där eftersom det kom med daton när jag köpte den. Låg i burken så att säga. Vansinne efter som man bara fick en provperiod gratis och sen måste betala, vilket jag inte tänker göra för nåt som bara slöar ner datorn.

Eva said...

Men det kan ju inte ligga på en egen disk? Eller ligger det på en egen partition? Formaterar du hela disken, eller bara en viss partition? Det finns ju lixom ingen möjlighet att den är "inbränd" i disken.

Hannastacia said...

Jag formaterar C: via D: som alltså är HP recovery partitionen där Vista och antagligen då också Norton finns. Jag har ju ingen skiva utan det ligger så från scratch. Det går inte att gå in på D:. Öppnar man den står det:

Återställning av partition
Varning!

Den här delen av hårddisken
(eller partitionen) innehåller filer som
används för systemåterställning.

Ta inte bort eller ändra filerna.

Om du ändrar den här partitionen kan det
tänkas att återställningen inte fungerar.


Det verkar ju som om man skulle kunna ta bort eller ändra filerna, men man kommer liksom inte längre än så. Finns inga filer att skåda.

Eva said...

Aha, fan vad skumt. Man borde ju lixom få välja det när man installera om Vista tycker man...

Hannastacia said...

Ja, man tycker ju det.

Norton Forum Support said...

Hej,

Jag heter Daniel och jag jobbar för den externa Symantec forum-supporten.

Du kan ta bort Norton Anti-Virus med hjälp av Norton avinstallationsverktyg (Norton Removal Tool): http://www.symantec.com/sv/se/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&docurl=20081104054957SE

Lycka till!

Med vänliga hälsningar, Daniel
Norton Forum Assist Team

Hannastacia said...

Tack Daniel. jag tror jag fått bort det.

Hannastacia said...

Tack Daniel. jag tror jag fått bort det.