Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Var är Hitler?

Tuesday, September 29, 2009

Var är Hitler?

Om det nu var Hitler som dog där i bunkern den 30 april 1945, var han kvinna. Det hade ju i.o.f.s varit hilarious, men nu är det väl med största sannolikhet så att kraniet som hittades där inte var hans. DNA-tester visar att kraniet tillhörde en kvinna i 40-årsåldern. Hitler utgav sig för att vara man och skulle varit 56 år vid tillfället för sin död.

De högt uppsatta nazisterna hade redan 1943 börjat planera att starta upp ett Fjärde Rike i Sydamerika och hade ingen anledning att dö i Tyskland, säger historikern Gerrard Williams till Sky News.


Så vad hände egentligen med Hitler? Ja, planerna från 1943 blev det ju inget med och lär väl inte bli heller. Dessutom kan vi nog vara ganska säkra på att han inte lever i dag, vilket räcker gott för mig.

1 comment:

Christian said...

hitler överlevde sammanlagt 48 mordförsök, utan att knappt få en skråma, så nåt skumt är det ju.