Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dumma kardemumma

Thursday, September 24, 2009

Dumma kardemumma

Idag efter lunchen fick jag så ont i min stackaas mage att jag inte kunde stå upp rakt. Kämpade mig igenom eftermiddagen, men att assistera vid undersökningar i framåtlutat läge och med knivsmärtor var inte enkelt.

Försökte frenetiskt komma på varför jag fick så himla ont och kom fram till att det enda jag ätit som avvikit från normalt är en bit av en kardemummalängd en av läkarna haft med sig. Måste vara den. Den var faktiskt inte speciellt god heller.

Efter mottagningen var slut stämplade jag ut och stapplade hemåt och nu sitter jag här och vet inte vart jag ska ta vägen. Blir nog till att lägga mig raklång på golvet och be till högre makter. En sak är säker och det är att jag aldrig mer kommer äta kardemumma.

No comments: