Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Våldtäktsförsök i Rynninge

Sunday, September 20, 2009

Våldtäktsförsök i Rynninge

En kvinna utsattes natten till idag för våldtäktsförsök I Rynninge på norr i Örebro. Andra försöket på samma plats på kort tid.

Läbbigt som sjutton. Jag är ju inte ute på nätterna så, men snart blir kvällarna mörka och då behöver det inte vara mitt i natten för att nåt ska hända. Dessutom är helgmornarna, när jag ger mig ut en tid då många efterfestare beger sig hemåt. Just denna man verkar ju hålla till på norr, men det är vanligen här på väster läbbiga saker händer.

Jag är otäckt orädd när jag är ute. Har tänkt så många gånger att jag borde vara mer försiktig, men sen har jag svårt att tänka så när jag ger mig ut ändå. Jag har ju hängt omkring här på väster sen jag va 12. Jag känner mig trygg här. Fast å andra sidan tro jag det är bra at inte va skraj. Man kan ju inte gå runt och vara livrädd där man bor, för då skulle man ju tillslut inte våga sig ut alls.

Hoppas de får tag på kräket.

1 comment:

Eva said...

usch, skaffa överfallslarm...och pepparspray..MINST!