Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Back to Basics

Monday, September 28, 2009

Back to Basics

Jaha, då var det dax för mig att vikariera som avdelningsköterska idag och imon. Ska bli riktigt, riktigt kul. Märkte ju förra veckan hur mycket jag saknar det. Undrar hur mycket av rutinerna jag glömt eller som ändrats. Jag insåg ju då förra veckan att jag inte ens vet hur man skriver matkort. Det är inte så simpelt som förr att gå runt och fråga, kryssa och lägga lappar i en plastficka... nä, nu ska det in i datorn. Inte så avancerat kanske, men nytt.

2 dagar alltså på avdelningen. På onsdag får vi lunch av Abbott, som trots att vi sagt rakt ut att vi inte använder deras hormonsprutor och inte heller kommer göra, vill komma och prata om dom. Weird, men jag antar de får nån slags provision efter hur många de åkt runt till.

Onsdag kväll har mina arbetskamrater fått för sig att vi ska gå ut på restaurang om fira min födelsedag, trots att jag sagt ifrån att jag inte vill bli firad. Visst, jag kan käka med dom, men de har fått klara besked om att de inte får öppna truten i nån form av sång eller hurraakt, för då rener jag mig och går raka vägen ut (det gör jag antagligen inte, men jag blir i alla fall förbannad).

Hur som helst ser jag fram mot dagen och en annorlunda vecka.

No comments: