Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oflyt

Friday, September 11, 2009

Oflyt

Mina fönster ger mig huvudvärk!!! Efter målningen låg en lapp i brevlådan:

"Målningen är utförd. Vi ber dig öppna dina fönster 2-3 gånger i veckan i 14 dagar / Målaren".

Jo, visst du, tack så mycket. DET GÅR INTE! Med full kraft har jag nu sedan i onsdags upprepade gånger sprungit mot fönstret med armarna rakt ut framför mig mot fönstren, men de rubbas inte en millimeter. Dom är som igensvetsade.

Eftersom min termometer-sladd målades in i den utvändiga målningen och jag tvingades slita sönder den för att få loss den, köpte jag mig en ny i förrgår, med förhoppningen om att återigen kunna få veta hur jag ska klä mig till jobbet, men det är ju omöjligt. Istället har jag nu en ny termometer som visar hur varmt det är inomhus och inomhus igen fast en meter ner på golvet. (vilket faktiskt skiljer 1-2 grader, men inte är till nån direkt nytta).

Men hörni, vad ska jag göra? jag antar jag tillsist måste ringa Göran, min hustomte... men det vill jag inte. Göran tycker nämligen inte direkt mycket om mig (tror inte han tycker direkt mycket om nån, men allra minst mig). Detta pga en några events som skedde strax efter inflytt. Först en lite olycka som gjorde att hela duschblandaren rykte ut ur väggen och sen en till där fönstret blåste upp och krossade rutan. Måste tilläggas att olycka nr två berodde på att haspen inte satt fast i det ruttna fönstret och skulden kan alltså inte läggas på mig... om man inte heter Göran då.

Har ni tips på åtgärder för att få upp fönstren, utan att ringa Mr grumpy hustomte Göran, dela gärna med er!

1 comment:

Eva said...

Knacka på hos någon trevlig granne som ser stark/händig ut? :S

Haha, spännande att få veta inomhustemperaturen på två olika nivåer :D