Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Utvilad?

Saturday, September 26, 2009

Utvilad?

Efter jobbet i går åkte jag direkt till Värnamo i HellSaaben. Så himla skönt att åka bil och inte slösa bort hela dagen på ett tåg. Underbart att träffa Bäjb igen också. Tre veckor är alldeles för länge.

Måste dock varit bra trött, för vid 20.30 slumrade vi till i soffan under en repris av CSI Miami. Sen har jag i princip sovit... och sovit, och sovit. Förutom några uppvaknanden med ca 5 minuters vaken tid styck har jag sovit sen dess.

Vaknade nu klockan 7.00 och hade jag struntat i min förskräckelse över hur mycket jag sovit och min sprängande urinblåsa, hade jag nog kunnat somna om igen. Men det blev inget med det.

Kan tyckas att jag borde vara hur pigg som helst nu, men jag känner mig inte alls utvilad (det grådassiga vädret kan ju spela lite roll här). Hoppas lite kaffe gör susen för snart bär det av ut i Osaspåret. Jihoo!

No comments: