Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Medvind

Tuesday, September 22, 2009

Medvind

Jäklar vad det blåser ute. Hade tänk ge mig ut och springa, men insåg att det skulle gå åt helvete, så jag körde hemma istället. Tog det jäkligt försiktigt med axeln och än så länge känns den ok.

Vågade mig på att låta Natte (USK med massörutbildning) knåda in lite Orudis och det tycktes hjälpa lite faktiskt. Kan ju hända att jag vaknar upp med rejäl muskelbaksmälla i mon, men jag va tvungen att testa i alla fall. Att bara smörja tycks inte hjälpa värst.

Ny tricepsövning har gett resultat. Jag har ju lätt att få muskler och behöver bara underhållsträna dem för att de ska hålla sig i form (vill inte bli biffig), men jag har haft svårt att hitta nån tricepsövning som passar det lilla utval av hantlar jag har. Plötsligt mindes jag på den liggande tricepspressen och testade den (liggandes på vardagsrumsbordet, lite hårt, men man tager vad man haver). Fungerar ju 100 gånger bättre med stång, men funkar faktiskt med hantlarna med.

Förutom det bakslag jag hade igår med total energilöshet, tycks jag vara inne i ett flow nu vad gäller träningen. Jag tror jag hittat ett bra sätt att få i mig energi spritt över hela dagen, som inte pajar min mage. Jag tackar min proteindrink och Keldas soppa för det.

Om en stund ska jag äta höstens första clementin... mycket fylld av förväntan.

No comments: