Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Leif GW är kung!

Friday, September 18, 2009

Leif GW är kung!

13 september kunde man läsa i Aftonbladet om Mats Alm som kände sig utpekad som mördare av GW. Vad jag förstår hade Alm varit med i Efterlyst och efter det uttalade sig GW:

-Då kommer hennes karl och sitter och gråter i ”Efterlyst”. Han berättar att hon inte har tagit med sig sitt pass när hon försvunnit. Mobilen är tyst, inga uttag på kortet. Och så sitter han där och jönsar. Då är det klart att jag får dåliga vibbar.

GW fortsätter:

– Han berättar om att han är orolig att hon kanske har blivit mördad. Redan där blir man jävligt skeptisk. En oskyldig är totalt jävla ointresserad av att sitta och lipa i en tv-soffa. GW säger också att ”han lurar inte en käft. Men när vi hittar kroppen är det en viss person som givet får besöka polishuset och det är den här karln."


Idag 18 september, 5 dagar senare, har Mats Alm hunnit försvinna och hittats brännskadad och förvirrad. På samma plats har en kropp hittats. Hmm, vems kan kroppen vara? Självklart är det Linda Chen och självklart har Mats fått noja att hennes kropp skulle hittats, gett sig ditt för att elda upp den och råkat fyra på sig själv med verkar det som.

GW rules! Han har banne mig alltid rätt och även när han inte har det är han coouuulast.

No comments: