Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En hyllning till munkisen

Monday, September 14, 2009

En hyllning till munkisen

Kan man ha för mycket luvjackor/munkisar? Jag tror inte det. I min hall hänger just nu: en svart med luva, en svart med krage, en röd/svart randig tjock och en röd/svartrandig tunn, en grå, en grå/svart med leopardmönster och en tunn grå med svart tryck. I garderoben hänger åtskilliga till.

Vilket underbart plagg. Varmt, gött och bekvämt, och luvan är ju otroligt behändig att dra på vid oväntade skurar. Nu gillar jag ju fram för allt varianten med dragkedja, men även utan kedja är munkisen att höja till skyarna... dock mindre användarvänlig att ta av och på.

Dock är det en sak som tär på mig. Under halva mitt liv, och säkert lite länge ändå, har jag velat ha en Danzig munkis. Den utan kedja och med skallen... i liten version. Det tycks som om jag aldrig kommer få en. I så många år har jag sökt, utan att finna. Jag hittar den inte nånstans. En variant, men större skalle finns att beställa, men den är inte alls lika tilldragande. Jag kommer nog aldrig ge upp mitt sökande efter denna perfektion. The munkis of all munkis... The Danzig skull hoodie.


AMEN

8 comments:

Loo said...

Hmmehmhumm. var det inte en liten guma som fick en danzig munkis av mannen himself en gång i tiden ;)

Hannastacia said...

Jo, visst var de det, men den lilla guman är så jävla dum i roten att hon tappar den. Kommer ALDRIG förlåta mig för detta.

Loo said...

Men lite kul är det ju när vi tänker tillbaka iallafall :) Jag håller helt å fullt med dig om munkisar i fråga, man borde ha en "hylla munkisen dag"

Hannastacia said...

Ja, ska vi inte boka en sån... vilket datum skulle passa bra? Jag tycker nog vi ska spika ett datum i oktober. Perfa munkismånad och dessutom kan vi fira den ihop i år.

Loo said...

Då tar vi dan du kommer :) Vi firar din ankomst med en sån dag då :)

Hannastacia said...

Perfa!

Christian said...

den finns i medium och med en dragkedja serrö, men det är ju inte intressant i detta läget. det finns ju dock en massa tröjor med BRA band ;)

Hannastacia said...

Men jag vill ju inte ha dragkedja. Var hitta du den? Danzig är bra och hör sen!