Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Studio eller djungel?

Saturday, September 12, 2009

Studio eller djungel?

Igår var det premiär för Kändisdjungeln och nu är det livat värre bland tittarna som påstår att det är inspelat i studio. Spelar det nån roll verkligen? Vilket som var ju programmet kass! Att jag kollade på det igår är att ta i, men jag hade det på i bakgrunden. Det jag såg var inte ett dugg givande, spännande eller roligt att se. Hur kul är det att se Bengt Frithiofsson med huvudet i en glasburk full med insekter och skit eller att se Jannike Björling bli "levande begravd". Kanske hade det blivit spännande om de lämna na där. Ohhh, hon fick 11 stjärnor att ta med sig hem. Vad sjutton ska hon göra med dom?

Kanske hade detta varit intressant om de verkligen fått kändisar att medverka (och då menar jag inte Pippi och Jannike som var semikändisar för 100 år sen) utan RIKTIGA kändisar. Och att programmet var i riktig Robinsson-anda. Ett par veckor klarar väl vem som helst. Trist att Tilde DePaula ställer upp på nåt sånt här.

Nä, skitprogram är mitt betyg.

No comments: