Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Knepiga danskar

Sunday, September 13, 2009

Knepiga danskar

Karen, 27, la in en fejkad efterlysning efter sitt barns far på YouTube, som sen visade sig vara fejk. Hon hette inte Karen, det var inte hennes barn och hon var skådespelerska.

770 000 tittare ska ha blitt lurade (sett klippet?). Ur Expressen ikväll

"... på söndagkvällen avslöjade danska TV2 att det är danska turistbyrån Visit Denmark som ligger bakom filmen. Syftet skall ha varit att locka fler besökare till landet, och filmen är skattefinansierad".

Skumt sätt att få folk till Danmark. Varför skulle folk åka till Danmark för att hon letar sitt barns far? Var det potentiella fäder som skulle komma... såna som tänkte: "Jävlar jag var ju i Danmark då... och jag var ju jäkligt fuller... kanske jag är farsa... måste åka dit och kolla upp det."
Eller vill de ge intycket av att danska flickor är lättfotade och lätta att få med sig hem efter krogen? Inte så lockade när de får en unge på köpet, för preventivmedel är inte danska flickors grej. I don't get it. Det borde finnas betydligt mer effektiva sätt att locka turister.



2 comments:

Eva said...

Det var ju många gissningar ute, men en turistbyrå?? Jag fattar inte heller grejen. Kondomer eller nån annan typ av preventivmedel hade jag förstått. All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet?

Hannastacia said...

Tycker ju snarare (om nåt) att den borde skrämma bort folk.