Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: So tired...

Monday, September 21, 2009

So tired...

... of beeing a monster. Remember the elephant man?

Kunde inte låta bli... en textrad ur en gammal låt av Hillis & Jojos grungepopband Zilch från mitten av 90-talet, men den har inget med inlägget att göra.

Jag är helt kaputt idag. Trött och energilös. Vet inte vad det beror på men varenda rörelse är en kraftansträngning, jag gäspar så käken nästan hoppar ur led, ögonen är ena stunden snustorra... nästa rinner de som om jag skulle grina och när jag reser mig tar det flera sekunder innan de glittrande fyrverkerierna framför ögonen skingras.

Jag har en liten föraning om att detta kan vara början på ännu en förkylningsepisod. Förutom ovanstående känns det som jag skulle ha typ en sjal knuten runt huvudet (som teskedsgumman när hon hade tandvärk eller påssjuka eller vad det var) som trycker emot när jag ska svälja. Nacken/axeln är så öm och stel att det nästan outhärdligt att hålla upp det. Inget ont i halsen eller nåra symtom i övrig, men bara en sån där känsla. Det är ju ändå några veckor sedan jag va sjuk sist.

Nä, nu ska vi inte tänka såna negativa tankar, men att tro att jag kan få nåt gjort idag är ju bara urbota dumt. Jag lägger ner innan jag ens börjat och tar en återhämtningskväll i soffan.

No comments: