Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hutter

Monday, September 21, 2009

Hutter

Fryser så jag skakar. Begriper inte riktigt varför för enligt termometern är det hela 11 grader ute, vilket ju är mer än det varit någon morgon senaste tiden. Usch. Hittills har jag ju bara lovordat och haft goda tankar om att det går mot kallare och mörkare tider, men nu börjar jag ångra mig lite. Detta ger mig nämligen en försmak av hur mycket jag lider av kylan som hägrar i detta land större delen av året. Förhoppningsvis blir det inte lika illa i år nu när min balkongdörr endast har en millimeterstor glipa, till skillnad mot den centimeterstora tidigare år.


Återigen extra läkarmottagningar denna vecka. Bra för nybesöken, sämre för mina gamla patienter som snällt får vänta. Självklart känns det bra att de nya patienterna får komma inom utlovad tid, så vi kämpar på. Frågan är bara hur mycket press och stress vi klarar av innan det börjar tära på kvaliteten. Landstingets nya motto tycks vara kvantitet framför kvalitet och det är bara för oss att jobba på och hålla käften. Närå, riktigt så illa är det inte... än.

No comments: