Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The verdict - Happy teeth

Tuesday, September 22, 2009

The verdict - Happy teeth

Jag behöver inte dra ut några tänder! Jag behöver inte ens laga några! Allt jag behöver är 40 minuter hos tandhygienisten för att ta bort tandsten!!! Helt otroligt!

Jag trodde dagen skulle bli en plåga och att jag inte skulle kunna koncentrera mig på nåt, men pga sjukdom fick jag extraknäcka på avdelningen och det har varit fullt ös hela dagen. Åh, vad jag saknar att vara avdelningssyrra märkte jag. Fart och fläkt, sätta nålar, ta prover och dra slangar. Ska ju extraknäcka både måndag och tisdag nästa vecka och det ser jag verkligen fram emot.

Anyways. Tre Tandläkare ligger mitt på stan och i väntrummet hade man perfekt avledande utsikt över stan med folket där. Jag var tidig, men hann inte mer än att fylla i min hälsodeklaration innan jag fick komma in. En jättetrevlig tandsköterska tog 4 plåtar av mun. Undrar om min mun blivit mycket större på 10 år, för jag minns att jag tyckte det va jobbigt och gjorde ont när man skulle bita ihop runt plåtarna, men det va ju inga problem alls nu.

Sen kom Christier Almgren. Vilken lirare. Typ 50 år med blont, tunt, flygande hår. Lite yvig i rörelserna och log hela tiden... påminde om en svensk proggrockare och det skulle inte förvåna mig om han sitter och lirar gitarr på trubadurafton på den lokala puben.

Han tyckte mina tänder var i utmärkt skick. Jag vågade knappt tro på han först, för det borde ju inte vara möjligt, men han insisterade. Han petade lite, rabblade lite nuffrer till sköterskan och kollade på bilderna. Nada, zip, zero, zilch... bara tandstenen. Och den var tydligen inte så farligt utbredd heller. Med tanke på tiden var det inte alls nåt att tala om.

Som ni förstår är jag chockad... och otroligt lättad.

375 spänn gick det bara på. Tydligen hade jag en innestående tandvårdscheck på 300kr (inte helt insatt i de där, men jag hade lätt räknat med det dubbla). Vet inte vad tandhygienisten går lös på, men jag lär ju inte bli ruinerad som jag hade räknat med.

Inte fören den 19/10 får jag komma tillbaka, men har jag väntat 10 år kan jag nog vänta några veckor till. HAPPY!

1 comment:

Camilla said...

Yeah!!! Skit bra!