Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lila bussar överallt

Thursday, October 01, 2009

Lila bussar överallt

Idag har alla bussar i stadstrafiken i Örebro bytts ut mot nya lila fina bussar. En lila buss var det första jag såg i morse när jag gick till jobbet. Anledningen till de nya bussarna är biogas d.v.s miljöbussar. Varför de är lila vet jag inte, men de är riktigt fina. Känns lite konstigt när de alltid varit blå, men de valde helt rätt färg enligt mig.

Vad jag förstår tar bussarna inga som helst kontanter heller längre. Det rör mig inte ryggen egentligen eftersom jag aldrig åker buss och det är väl ganska smart också. Är ju så enkelt att bara skicka ett sms och få en biljett.


Vi gillar förnyelse!

2 comments:

Unknown said...

Åh jag ska flytta hem!

mamsen said...

Skitsnygga är dom, hela Järntorget har bytt skepnad... gillar... dom ska ju få namn också sägs det, undrar när det blir?