Drömde om jobbet i natt... och vakna alldeles för tidigt (4.11). Typiska tecken på stress. Jag känner mig inte ett dugg stressad dock.
Igår fick vi hälsolunch på jobbet. ÖLL har satsat ganska hårt på att utbilda hälsocoacher på alla kliniker som ska fungera som stöttning till resterande personal att leva hälsosamt. Tidigare har vi fått hälsofrukost och denna gången var det alltså lunch. Vi blev bjudna på kycklingsallad, tonfisksallad med underbar mangochutney-dressing av turkisk yoghurt och quinoa, scones med soltorkade tomater och en massa andra goda och nyttiga tillbehör. Det va så gott att alla åt mer än vanligt till lunch och hade mycket svårt att jobba vidare efteråt. Själv hade jag svårt att ens stå resten av eftermiddagen, men jag tycker vi borde få hälsolunch... och hälsofrukost varje dag.
Har ni smakat solrosgroddar förresten? Om inte, gört. Skitgott både i salladen och på mackan.
Jag återupptäckte också en nygammal vän till kvällsmaten. Nyponsoppa! Hur gott som helst ju. Får nog vikariera för yoghurten ett tag.
4 comments:
Fy.... som Nyponsoppa... det ar ett barndoms minne som jag aldrig vill ateruppleva, och fiskbullar.
Fy.... som Nyponsoppa... det ar ett barndoms minne som jag aldrig vill ateruppleva, och fiskbullar.
Oops... 2 ganger... inte meningen.
Haha, ingen fara. Jag har laxbullar i skåpet, men vet inte om jag vågar testa. Tacka vetja kyckling på burk.. när sjutton ska de börja med det här!?
Post a Comment