Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vatten i förknasaren

Sunday, April 24, 2011

Vatten i förknasaren

Morgonlöpet gick faktisk över förväntan med tanke på att benen var lite möra när jag gick ut. Det blev ca 4 km tempolöpning och 4 varv intervaller på friidrottsbana. Jag har definitivt blivit snabbare.

När Bäjb vaknade drog vi till Lagan igen för andra golfrundan för året. Jag gick på ett slag mindre, men jag slog med klubbor med lägre nummer för att komma längre, vilket jag gjorde. Jag kom faktiskt på green en gång och gjorde ett stiligt par.


Efter golfen åkte vi till Exir a.k.a Bäjbos wörk för att fixa bilarna. Min fick sommardäcken på och sen spolade Bäjb av dom med högtryckstvätten. Bäjb fick också för sig att avfetta och spola av motorn och när han gjort det på sin bil och den fortfarande startade körde han min med.

... sen startade inte hans längre. Antagligen har det blivit blött nånstans där det inte ska vara blött och trots att den fick stå och steka i solen och vi provade med startkablar fick den inte liv igen, Efter några timmar gav vi upp och nu står bilen kvar på hans jobb och batteriet på laddning. Hoppas den startar i mon, Tycker synd om Bäjb som slet så.


Min lilla pärla tycks dock ha fått nytt liv av tvätten. Lampjäklen tändes igen, men motorn låter helt annorlunda och det är ett helt annat drag i den. My guy's sucha fixersch! De nya fina rosa ventilhattarna åkte såklart på också och se så tjusigt det blev. Däcken hade ju kunnat vara snyggare, men man kan ju inte få allt här i livet.

Nu... efter att ha varit ute och jobbat hårt i 8 timmar är vi ganska möra. Jag har ont i varenda muskel i hela kroppen och jag frossar efter att ha blivit rejält bränd av solen. Har extremt snygga ränder efter BH-band och linne och jag ser ut som ett fyllo med röd mule. Nu väntar suppersch som känns som det kommer smaka godare än nånsin.

En perfekt dag in the life of the Stacemaster and Bäjb.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: