Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sköna söndag

Sunday, April 03, 2011

Sköna söndag

Det må vara gråväder ute, men klockan är 06.00 och det är 10 GRADER VARMT UTE! Är det inte helt fantastiskt? Jag vaknar denna söndag med en mycket öm kropp. De där lilla extra intervallerna på löprundan igår känns i hela kroppen. Ljuvligt. Undrar hur det kommer gå i dag.

Och i dag får jag min bil! Malin skulle gå upp tidigt för att hinna tvätta och städa ur bilen (och det lärr ta ett tag som den såg ut) och sen kommer hon över med bil och papper under eftermiddagen. Nu gäller det att komma ihåg de där med datumparkeringen ikväll så jag inte drar på mig en böter det första jag gör, haha. Jag längtar efter helgen när jag ska ta lille bilen neråt och fixa till den så fin så fin. Vissa pimpar sin jycke, jag pimpar min bil.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: