Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stacias Meani Devil

Saturday, April 02, 2011

Stacias Meani Devil

Zebrarandiga tärningar med diamanter
Han heter Stacias Meani (som i mini då) Devil och han är min! Det är en han, men han är homosexuell för han är väldigt förtjust i bling och rosa inredning.

Eightball låsknoppar
Eftersom Malin inte är hemma ännu har vi gjort upp om bilköp via sms. Malin ska bara städa ur sina prylar och ägarbytespapper ska skrivas på och sen är han på riktigt. Om allt går som det ska kör jag den ner till Värnamo nästa helg och då ska den poleras upp så den kommer blända de jag möter på vägen.

Växelspaksknopp med diamanter
Ja, det dröjde ända tills nästan 32 års ålder innan jag skaffade min första alldeles egna bil. Jag var ju bara delägare i Fiaten jag hade när jag var 20 år. Fyfan hörni vad jag ska pimpa min lille bil.

Ursnygga ventilhattar... var man nu har såna
Det finns så mycket roliga prylar. Till vintern blir det utan tvekan rosa rattmuff och rosa fårskinn. Jag såg det ju på Mekonomen i vintras och det är bara att hoppas de har det till nästa säsong med.

Jag bara sitter här och drömmer om allt jag kan göra nu när jag har bil. Jag kan åka och storhandla. Jag kan åka på shoppingspree till Marieberg. Jag kan åka till Värnamo eller Göteborg, eller nån annanstans precis när jag känner för det och jag kan åka upp i mina underbara berg varje dag om jag så vill.

Jag tror knappt att det är sant.
JAG HAR EN ALLDELES EGEN BIL!

Image and video hosting by TinyPic

3 comments:

Anonymous said...

Hej!
Jag hittade en bild här på bloggen på den fantastiskt fina växelspaksknoppen du lagt upp, och måste fråga var du hittat den? En sån vill man ju ha!!!
Kajsa

A. said...

Hej! Är nyfiken på vilken sida du hittade ventilhattarna?

(Som förövrigt sitter på ventilen på däcken om du undrade ;P)

Hannastacia said...

Blueride är inköpsplatsen för allt mina fina pimp. http://www.blueride.se/