Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag mår bättre nu

Friday, April 29, 2011

Jag mår bättre nu

Kom till jobbet i morse och hade fortfarande hjärtklappning. Jag berättade om min lilla fadäs med Spironolaktonet för mina kollegor ochde vart helt förskräckta. Eftersom jag hade hjärtklappning och Spironolakton är Kaliumsparande och Natrium förloras med vätskan när man tar diuretika tog vi lite elektrolytprover, men tack och lov låg jag ok. Jag låg på gränsen till för långt Natrium och Klorider, men ändå inom referensvärdena. Jag var också fruktansvärt törstig och under förmiddagen drack jag säkert flera liter utan att gå på toa en enda gång så jag tror balansen är återställd. Puh!

Efter jobbet drog jag upp på stan. Det var smockat med folk! Jag hittade mig ett par nya träningsshorts, två par sommarklänningar och till och med ett par solbrillor! Mycket mycket nöjd.

Planen nu är att ta en promenad i solen. Jag vill såklart springa, men nu får det vara nog med dumheterna och det får vänta tills i morgon bitti. Dessutom har jag sån fruktansvärd träningsvärk efter mitt tafatta styrkepass igår så det skulle nog ändå inte gå något bra. Nä... en rask promenad i solskenet för det bli i stället. Med mina nya brillor och kanske nån ljudbok i örat.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: