Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Öm i kroppen

Sunday, April 24, 2011

Öm i kroppen


Aooww, det gör ont när jag rör mig. Dock inte efter löprundan igår som man skulle kunna tro utan efter golfen. Ryggfiléerna och de sneda bukmusklerna är vad som plågar mig denna morgon, trots att jag faktiskt kom ihåg att värma upp innan. Tydligen var det inte tillräckligt.

Golfen gick över förväntan. Vi slutade på resultaten 48 (bäjb) och 50 (jag) på Lagans korthålsbana med par 27, vilket jag inte anser illa alls för att vara första rundan för året. Speciellt inte eftersom jag knappt kom ihåg hur jag skulle hålla klubban när vi börjande. Jag är faktiskt supernöjd för jag sköt rakare än förra året, jag puttade bättre och jag gjorde ett par. Antagligen drar vi dit idag igen och då får vi se om det var nybörjartur eller om nåt verkligen satt sig sedan förra året.

Solen strålar lika underbart idag. Mina axlar, mitt bröst och ansikte har intagit den där kräftröda nyansen och huden är het. Vore kanske läge med solskyddsfaktor idag.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: