Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Not a good day

Wednesday, April 20, 2011

Not a good day

Nä, denna dagen får gärna passera fort och gå över. Jag tänker inte skriva vad det handlar om för då får jag väl sparken, men jag är urförbannad och fler med mig. Att dagen började som den gjorde med dålig sömn, PMS och ond mage gör inte något bättre. Magen är bättre, men annars har det bara gått utför.

Jaja, nu är jag hemma och nu ska jag försöka tänka på roligare saker. Som det härliga klippet från Big Rock Show om hur Judas Priest anklagades att ha orsakat försök till mord och självmord 1986. Underbart hur Rob får sjunga i rättssalen och hur de spelar upp skivan som då ska ha sagt "Let's do it" baklänges med så kallad backword masking.. Otroligt roligt. Let's do it liksom... Let's do what? Johan Häggs (Amon Amarth) svar är underbart: "We put it straight forward" och syftar då på satanistiska budskap i metal. Tyvärr hittar jag inte klippet att dela men klicka länken ovan så kommer ni till klippet.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: